Geen degradatie voor ZV De Kempvis in de wedstrijd Regio Competitie


Zaterdag 31 maart vond de laatste en beslissende wedstrijd van Regio West Competitie plaats in Papendrecht. ZV De Kempvis stond na vier wedstrijden op een zesde plaats met 1187 punten in de B poule van deze regio competitie. De verenigingen die op de achtste en zevende plaats zouden eindigen degraderen en zwemmen volgende seizoen in de C poule van de regio. Alle zeilen moesten worden bijgezet en de zwemmers waren dan ook extra gemotiveerd. De competitie startte met twee estafettes; 4×50 meter vrije slag mix waar de zwemmers Charlize Rovers, Glenn van Gaalen, Mariska Seinen en Senna Mooldijk vierde werden en een 8×50 meter wisserslag mix waarbij de zwemmers van De Kempvis zesde werden. Bij de individuele afstanden was het spannend, een aantal zwemmers zorgden voor zeer verrassende uitslagen die tijdens de wedstrijd de zesde plaats in de ranglijst alleen maar versterkte. De wedstrijd werd met nog twee spannende estafettes afgesloten namelijk 8×50 meter vrije slag mix waar De Kempvis wederom een zesde plaats mee wist te behalen en een 4×50 meter wisselslag mix waar de zwermers Guusje Molengraaf, Maurice van Philips, Sylvie Roos en Glenn van Gaalen een tweede plaats wisten te behalen. Uiteindelijk zijn de zwemmers erin geslaagd om de zesde positie te behouden en met 1569 punten dit seizoen af te sluiten. De volgende zwemmers namen het eremetaal mee naar Spijkenisse:
Goud: Floyd van Duijvenbode 100 meter rugslag, Glenn van Gaalen 100 meter vrije slag en 50 meter vlinderslag, Sylvie Roos 100 meter vlinderslag en Charlize Rovers 100 meter schoolslag.

Zilver: Joris Bezemer 100 meter rugslag en Guusje Molengraaf 50 meter rugslag.

Brons: Floyd van Duijvenbode 50 meter vlinderslag, Senna Mooldijk 100 meter vrije slag en Sylvie Roos 50 meter vlinderslag.