Scheidsrechters


Bond (SR4)

Frans de Koning

 

ZRO (SR3) 

Ton van Bommel

Bart Erkelens

Leroy Bouma

Niilo Alakopsa

Rody Poot

Barend de Bruijn

 

Clubscheidsrechters (SR2) 

Jaap van Nieuwamerongen

Erik Kinds

Amanda Lubbe

René Dullaart

Rik van Raamsdonk

 

Alex Weijts

Wieteke Kleinherenbrink

 

Scheidsrechters in opleiding (SR 1&2)

Eric Deijl

Kim van de Kant

Tom van de Kant

Gideon Blok

Lars Alakopsa

Mitchell van Baarle

Jeroen Tipker

 

 

Dit seizoen kunnen we net alle teams in de kringcompetitie houden. Het aantal clubscheidsrechters blijft een beetje achterwege. Hier hebben we er meer van nodig om niet de aanwezige clubscheidsrechters ieder weekeinde te laten fluiten. Als er een aantal mensen bereid is om vijf wedstrijden per seizoen te fluiten worden de lasten beter verdeeld en blijft het voor iedereen leuk. Bij dezen een oproep aan alle leden in het bezit van de W-tafel bevoegdheid om je op te geven voor de scheidsrechtercursus. Bij een opgave van 10 cursisten kunnen we regelen dat de cursus in het clubhuis gegeven wordt. Met name de ouders van de jeugdleden worden van harte uitgenodigd om dit te doen. Het zijn over het algemeen de jeugdwedstrijden die lastig zijn om te bemannen met clubscheidsrechters. Nadere informatie bij de leden van de WSC.

 

Scheidsrechters in opleiding.

De Kempvis heeft afgelopen seizoen meegedaan met een pilot project van de KNZB onder leiding van Hans Klopper (international FINA/LEN scheidsrechter KNZB) en vanuit de ZRO begeleid door Eveline van der Spek. Met hulp van Frans de Koning, Ton van Bommel hebben we 9 jeugd scheidsrechters opgeleid.

Natuurlijk is dit een pilot project maar de negen scheidsrechters zullen het komende seizoen de mini’s (Fjes) en de pupillen onder de 11 jaar (E-jes) gaan fluiten. Meer informatie bij ondergetekende.

Niilo Alakopsa, Frans de Koning en/of Ton van Bommel