Algemeen


De Kempvis is een veelzijdige vereniging zodat u terecht kunt voor diploma zwemmen, recreatief zwemmen, wedstrijd zwemmen en waterpolo.

Onze trainers zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring, wij leren de kinderen zwemmen op een natuurlijke manier zonder het gebruik van drijfmiddelen.

De kinderen ervaren bij ons dat, mocht er iets gebeuren, zij zich drijvende kunnen houden en na een aantal lessen al weten hoe zij naar de kant kunnen zwemmen.
Sommige kinderen kiezen ervoor na het behalen van een diploma om waterpolo te gaan doen of dat zij graag wedstrijden willen gaan zwemmen dit kan allemaal bij ons.
Ook is er bij de Kempvis de mogelijkheid om na het behalen van het ABC diploma verder te gaan met de zwemvaardigheids diploma’s, snorkelen, survival, kunstzwemmen of balvaardigheid.
Tijdens de zwemlessen is er voor de ouders of begeleiders de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken of even te kletsen in ons gezellige clubhuis ’t Kommetje, wat zich naast het zwembad bevind.
Jaarlijks worden er voor iedere afdeling verschillende activiteiten georganiseerd, zoals
clubkampioenschappen, waterpolokamp en het vieren van de verjaardag van Sint Nicolaas.
Voor volwassenen is er de mogelijkheid om recreatief te zwemmen onder begeleiding van een ervaren trainer, dit om de conditie op peil te houden of gewoon voor de gezelligheid.
Alle informatie kunt u vinden op deze web site.