Activiteiten


Even voorstellen. 

Anders dan de naam doet vermoeden, organiseert deze commissie niet alleen waterpolo-activiteiten. De Waterpolo Activiteiten Commissie (afgekort WAC) is een groep van enthousiaste vrijwilligers die zich bezig houden met verschillende activiteiten voor de jeugd om op de eerste plaats plezier te maken, maar ook om kinderen te helpen de kinderen hun eigen team, maar ook andere teams te leren kennen. Het doel is om de kinderen te betrekken in het verenigingsleven en ook samen iets anders te doen dan waterpolo.

Het team

Het kern-team van de WAC bestaat uit 4 leden, Voorzitter Frank van der Vaart, Penningmeester Rob de Ruiter, Communicatie Brenda Visser en algemeen lid Ron Laurentius. Daarnaast hebben we nog een aantal sub-commissies, zoals Paastoernooi, Waterpolokamp,  Oliebollentoernooi etc. Bij de organisatie van de diverse activiteiten zijn veel mensen van De Kempvis betrokken. Van een aantal ziet u de foto’s boven en onderaan dit blad.

Activiteiten

   De afgelopen periode hebben we de volgende activiteiten gedaan.

Voor de komende periode zijn de volgende activiteiten gepland:

April: Het Paastoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij alle teams meedoen en na een dag hard zwoegen kan iedereen genieten van lekkere snacks en de prijsuitreiking.

Mei: Het Waterpolokamp is het grootste evenement van de WAC.  Dit jaar is het thema “Jungle”. Inschrijving is voor eind maart. Kijk voor meer info op voorpagina van de kempvis.nl website.

Juni: De slotdag is traditioneel voor de bekendmaking van de nieuwe teamindeling voor het volgende seizoen en wordt afgesloten met een lekkere BBQ.

September: In september gaan we met de oudere jeugd paintballen in Vlaardingen.

  

De WAC bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers:

         Functie          Waterpolo  (WAC) Foto
Voorzitter Frank van der Vaart  .
Vice Voorzitter en Penningmeester WAC Noemi van der Borcht .
Communicatie Brenda Visser
Leden
Leden .

Als U een idee heeft voor een aktiviteit, een keer wilt helpen als begeleider, een opmerking heeft, dan is de WAC te bereiken via: wac@kempvis.nl